23/3/15

BENVINGUTS AL CIRC!

Avui hem iniciat una última setmana de trimestre ben especial! Aquest matí, quan els nens i nenes hem arribat a l'escola, ho hem trobat tot de potes enlaire: ens ha rebut una música molt animada que ens anunciava l'entrada a un món màgic i espectacular, on la diversió, la sorpresa i les ganes de riure són l'ordre el dia. Hem entrat... al fascinant MÓN DEL CIRC!

La primera sorpresa han estat les mestres. On eren? Entre perruques, vestits, nassos, peus enormes i alguna flor que tirava aigua les teníem ben disfressades. Mireu com ens han rebut!


Tot seguit han presentat el seu nom artístic i ens han fet un espectacle que ens ha fet riure molt! En Paraplie i la Camallarga s'han fet un embolic terrible amb les xanques, que més d'un cop els ha fet caure per terra; la Trompetista ha fet més d'un ensurt a la Tutti Frutti; en Poca-gana ha tingut un feix terrible amb la Peus petits que, entremaliada com és, ha costat molt empaitar-la; i finalment, la Ballarina, després de marejar-se i caure per terra un munt de cops, ens ha ensenyat a ballar una coreografia molt divertida.

A la tarda hem elaborat entre tots la nostra pròpia carpa del Circ, que ens servirà com a ambientació durant tota la setmana.

Voleu veure com de bé ens ho hem passat?
  

Ara sí, ja ho tenim tot a punt pels tallers que s'iniciaran a partir de demà. Ens espera un munt d'activitats, jocs i sorpreses que faran d'aquesta setmana del Circ una setmana inolvidable. Que comenci l'espectacle!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada