Aquest curs, els nens i nenes de P3, P4 i P5 hem celebrat de nou la Castanyada fent panellets. Aquí us deixem la recepta que vam utilitzar:
- 1 kg de sucre
- 1 kg de farina d’ametlla
- 500 gr de patata bullida- Coco ratllat (P3)
- Virutes de xocolata (P4)
- Pinyons (P5)
Preparació:
Mentre les mestres barregen el sucre, la farina d’ametlla i la patata, els nens i nenes amb les mans ben netes es preparen per ser uns bons pastissers. Els de P3 faran “bolets” de coco, els de P4 deliciosos rectangles de xocolats, i els de P5 boletes de pinyons.
Després, en Miquel el cuiner ens hi dóna el toc final posant-los a coure de 5 a 10 minuts al forn. El resultat, uns panellets boníssims! Mireu que bé que ens ho vam passar!!
I a més van sortir una panellets boníssims!!!!
ResponElimina