18/3/13

BENVINGUTS AL MÓN DELS CONTES!

Avui els nens i nenes de Maria Reina hem viscut un dia que serà difícil d'oblidar! Ja de bon matí, quan hem arribat amb els nostres pares, hem entrat per la porta del "món dels contes", a l'entrada de l'escola, i des de llavors no hem parat de tenir sorpreses. Les mestres ja ens esperaven disfressades dels personatges de diferents contes: Hansel, Gretel i la seva mare, en Patufet, Aladí i la Princesa Jasmine, els follets i el sabater, en Jaume de la mongetera màgica i el flautista d'Hamelí. I sabeu què? Ens han dit que faríen teatre! Ben emocionats, hem sortit al pati, i ens han representat un conte molt especial, on hi apareixien tots els personatges.

A la tarda, tots els alumnes hem col·laborat per decorar l'escola en aquesta setmana tan especial i, amb diferents tècniques i materials, hem confeccionat els diversos elements dels contes. Aquests dies els podreu veure tots a les voltes de l'escola, ens han quedat xulíssims!




Demà diuen que començarem els tallers dels contes, i ja ens han avançat que ens divertirem molt... Així que aneu seguint el bloc, i ja us ho explicarem!!!

3 comentaris:

  1. Anònim3/18/2013

    Ha estat un dia fantàstic! Ens ho hem passat molt bé!
    Donem les gràcies a tot el gran equip de professionals de Maria Reina, per la feina que feu cada dia i la vocació que teniu totes, una per una, sou genials.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies! El nostre objectiu és que els nens i nenes s'ho passin d'alló més bé mentre aprenen noves coses d'una manera diferent.

    Gràcies pel vostre suport!

    ResponElimina
  3. Anònim3/20/2013

    Gràcies a vosaltres, ho feu molt bé!
    Mireia.

    ResponElimina