27/10/14

INAUGUREM... "L'HORT DE CAN XIQUÉS"

Ara sí, ja ho teníem tot a punt! La terra ben fangada, els nostres protagonistes a punt per ser presentats i els nens i nenes ben engrescats amb aquest nou projecte. Era el moment d'inaugurar el nostre hort, l'"hort de can Xiqués"!

Quan les famílies ens van venir a recollir, a l'escola es respirava aire de festa. I és que l'ocasió no era per menys! Tots plegats havíem treballat de valent perquè fos un gran aconteixement.

Després que la directora de la nostra escola fes un petit parlament sobre la importància que tindria el nostre hort en el projecte educatiu del centre, va tallar la cinta que donava "l'hort de can Xiqués" per inaugurat.

A continuació tots plegats vam poder anar a visitar-lo. Quin espai tan bonic! A part del mural que l'ambienta, els nens i nenes havien preparat unes banderoles amb unes verdures dibuixades per ells mateixos.

Tot seguit vam anar a la sala on es va projectar el conte d'en Ravenet i la Pastanaga, els protagonistes de l'hort de Maria Reina. El voleu veure?


Tot sortint, els nens i nenes que ho van voler es van poder fotografiar amb aquests personatges i, tots plegats, vam acabar la vetllada degustant unes delicioses coques preparades per l'ocasió.


  


5 comentaris:

  1. Anònim10/27/2014

    Fantàstic video! S'ho van passar super bé! A veure si aquest hort comença a donar fruits ben aviat!
    Una petició, estaria bé que en el blog pengessiu les fotos d'alguna manera que els pares poguessim descarregar-les per tenir-les de record.
    Amb el photopeach no es pot guardar el video ni les fotos.

    Gràcies.

    ResponElimina
  2. Anònim10/30/2014

    Sí, seria genial poder tenir-les de record!
    Molt xulos els videos i també l'hortet ;-)

    ResponElimina
  3. D'acord, intentarem buscar un format per tal que les famílies pogueu descarregar les fotos!
    Gràcies per seguir-nos!

    ResponElimina