20/6/11

ANEM DE COLÒNIES!

Els passats dies 12 i 13 de maig, els alumnes de P4 i P5 de Maria Reina vam desplaçar-nos a la granja-escola Les Orenetes, a Borrassà, per gaudir de dos magnífics dies de colònies. 

 

Un cop instal·lades les nostres motxilles, sacs de dormir i estris personals, vam poder fer una visita a tots els animalons de la casa (gallines, galls, porquets, llames, cabres, paons, cavalls, xais, conills i, fins i tot, un cangur!). També vam fer activitats tan diverses com un taller de fang amb torn, ens vam convertir en artesans fent pa, decorar i coure un bol de ceràmica o fent una passejada amb poni. Després de sopar, encara ens va quedar energia per fer un joc de nit molt divertit amb els nostres monitors/es.


L’endemà divendres, els nostres amics i amigues de P3 van venir a visitar-nos a la casa de colònies per conviure un dia amb nosaltres i compartir les nostres experiències. Ells també van poder veure, tocar i donar menjar als animals, i, després de dinar tots junts, van poder muntar en poni!



A la tornada, tot i arribar ben cansats a casa, estàvem molt contents de la nostra estada a les colònies. Ara tenim moltes aventures per explicar!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada