22/3/13

CLOENDA DE LA SETMANA DELS TALLERS

Avui, els nens i nenes de Maria Reina hem gaudit d'un dia radiant de primavera per viure junts el comiat a aquesta setmana tan espectacular que  hem dedicat al món dels contes. 

Per començar, al matí ens hem reunit tots a l'aula polivalent de l'escola per aprendre una cançó, i per visualitzar junts les fotos dels tallers que hem fet. Tot seguit, ens hem desplaçat a "l'escola dels nens grans", el Cor de Maria, on hem pogut visitar la seva casa dels contes, la biblioteca. La Carme Grau, que és la persona responsable d'aquest espai, ens ha explicat un munt de coses sobre els llibres i els contes, que de ben segur que ens seran útils quan anem a començar la primària a l'escola gran.

Després, hem dinat a les pistes del Cor de Maria i hem disfrutat d'una estona de joc i convivència amb els nostres companys i companyes del Cicle Inicial. Ells mateixos han sigut els encarregats d'amenitzar-nos la tarda amb una bonica cercavila de capgrossos que havien realitzat artesanalment a la seva setmana interdisciplinària.





Ha sigut una jornada molt completa amb la qual acomiadem la setmana dels tallers, pero també aquest segon trimestre.

Tot l'equip de Maria Reina us desitja unes BONES VACANCES de Setmana Santa per a totes les famílies... i als "nostres" nens i nenes us diem: descanseu força i carregueu piles, que ens veiem de tornada el dimarts 2 d'abril!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada