8/5/13

ENS CONVERTIM EN ARTISTES PINTORS!

Durant aquest curs els més petits de l'escola estem molt emocionats treballant el projecte de centre: "La Garrotxa, conèixer per estimar".

Des dels primers dies hem gaudit molt d'aquest treball fet a partir de la faràndula més coneguda; els Gegants, els Nans i els Cavallets han estat els nostres aliats d'aprenentatges.
Hem ballat al so de la seva música, hem conegut i descobert moltes coses de la seva història, els hem anat a visitar a l'Hospici, tot observant-los atentament i aprenent les seves característiques, ens hem convertit en petits Cabeçuts i grans Gegants o Gegantesses tot fent la seva vestimenta amb les nostres mans, hem escoltat i escenificat els seus contes..., i tantes i tantes coses que ens han divertit de valent! Aprendre així és un plaer, sembla que sempre siguem Festes del Tura!!!

Divendres a la tarda, vam decidir dedicar una estona a dibuixar els nostres personatges. Com a bons artistes, primer vam pensar què voliem dibuxar, i després de la reflexió ens vam posar a crear. 

Oooh! Quines obres més boniques que vam fer!! Voleu veure la nostra exposició??




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada