21/12/14

I... JA HA ARRIBAT! EL NOSTRE PESSEBRE VIVENT!

Els més menuts de l'escola fa dies que  preparem el gran dia! Pels nens i nenes de P4 i P5 ja no és una novetat, tot i que cada any és únic i màgic.

Com cada any, els de P3 ens hem convertit en autèntics pastorets i pastoretes. Quin riure tots plegats amb les nostres barretines, sarrons, cistells i samarres! I... un de nosaltres ha sigut el nen Jesús de la cova, quina emoció!

En canvi, els nens i nenes de P4 ens hem transformat en àngels i dimonis. Els primers, amb els seus vestits blancs i lluents; i els dimonis, amb les seves cues, banyes, capes i forques hem representat d'allò més bé les dues escenes més antagonistes de la història.

Finalment, els grans de l'etapa hem pogut representar les figures principals del Pessebre. Ens hem convertit en Patges, princeses reials, Maria, Josep, àngels principals, soldats romans... Després de repartir-nos els papers, feia dies que esperàvem amb il·lusió el gran moment!

Quin goig fèiem tots plegats amb les nostres disfresses! La cara d'emoció dels familiars i amics que ens van venir a veure eren un clar reflex de la màgia del moment.



Ben aviat us posarem un recull d'imatges de la diada a la web de l'escola. Estigueu alerta!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada