17/6/15

LA CAMBRA DE LES MINIMERAVELLES

Els alumnes de P-5 ens hem traslladat al Museu Comarcal per veure una exposició molt interessant: les minimeravelles. Aquesta mostra és un retorn als orígens, al que van ser els primers museus de la història i que es coneixien com cambres de meravelles. Hi hem trobat pintures, marbres, fòssils, monedes, cartells, roba, mobles..., peces de tot tipus que reprodueixen el que podria haver estat una cambra de meravelles olotina.

A més, hem pogut experimentar com funciona el magatzem d'un museu. Tots plegats hem hagut de buscar les rèpliques de peces existents a l'exposició real en unes caixes que tenen diferents panys i maneres d'obrir-se. Un cop trobada la peça, l'hem hagut de classificar a través d'unes làmines visuals per saber de què es tracta. Ens ho hem passat molt bé! N'hi havia de molt ben amagades!

Ah! També hem conegut la Mu i en Zeus, els personatges de la cambra. Amb ells ens hem introduit en aquesta aventura i hem pintat unes màscares molt divertides d'ells dos per tenir-les de record.







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada