19/6/15

NENS I NENES DE P-5... BON ESTIU I FINS AVIAT!

Girafes, elefants… aquest és un dia molt especial: celebrem el final d’una etapa meravellosa  de les vostres vides. Això sí... per iniciar-ne una altra d’encara més fantàstica i emocionant.

Ens agrada recordar la primera vegada que vam veure les vostres carones, les llàgrimes del primer dia, les vostres rialles, la sorpresa i la curiositat davant la novetat del que us envoltava, l’alegria de descobrir nous amics, l’emoció d’escoltar un conte, els primers reptes que vau aconseguir...

Durant aquests tres anys ens heu donat tant... ens encanta quan al matí ens dieu hola amb un: “que guapa!”, o durant el dia, quan a algun de vosaltres se us escapa un petó o una abraçada tan sincera i innocent que ens emociona i ens omple tot el dia. Però sobretot... ens enorgulleix veure-us ara, al final d’aquesta etapa, i adonar-nos de com heu crescut. No només físicament o en aprenentatges, sinó també, i més important, en sentiments i valors. És en aquest moment que te n’adones que tot el treball i l’esforç d’aquests tres anys ha valgut la pena.

Gràcies per tot el que ens heu donat dia a dia, i per compartir amb nosaltres alguns dels moments d’una de les etapes més felices i innocents de les vostres vides: la infància. Ens quedem amb l’essència de cadascun de vosaltres, amb tot allò que us fa únics i irrepetibles i us desitgem, de tot cor, que sigueu molt feliços.

Recordeu que aquí, a Maria Reina, ara i sempre hi teniu una llar. Molta sort i fins sempre!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada