21/1/16

L'HOSPITAL DE LES JOGUINES

Els nens i nenes de P-5 hem arribat de les vacances de Nadal amb les piles ben carregades. Plens d'energia i il·lusió, el primer dia del trimestre vam portar una de les joguines que ens va portar el tió o els Reis Mags a l'escola, per tal d'ensenyar-la als nostres amics i explicar-los com funcionava.


Aprofitant aquesta activitat vam iniciar el nostre projecte d'emprenedoria: “L'hospital de les joguines”. Els infants de P-5 vam tenir una idea brillant amb l'objectiu de reutilitzar joguines velles per fer-ne un nou ús a l'escola. Nosaltres serem els encarregats de recollir, netejar, reparar, organitzar i classificar per edats les joguines recollides. La idea és adonar-nos que abans de llençar una cosa es pot arreglar o destinar a un altre ús. Serà un projecte que repercutirà a tota l'escola.

Aquest dimarts 19 de gener a la tarda vam anar a visitar els nostres companys/es de cicle Inicial del Cor de Maria, per tal d'explicar-los en què consisteix el projecte que hem pensat, com ells ens poden ajudar i com és d'important la seva col·laboració. A més, hem visitat l'escola que anirem el curs vinent i tot el que ens hi trobarem. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada