1/4/16

FI DEL PROJECTE CANTAUTOR

Aquesta tarda hem viscut una experiència molt especial, i és que tots junts hem pogut fer la cloenda del Projecte Cantautor que vam haver d'aplaçar l'últim dia del segon trimestre.

Es tracta d'un projecte molt complet que ha engrescat tots els nens i nenes de Maria Reina.
Primer de tot, per cursos vam haver d'investigar per trobar resposta a les preguntes que ens havíem plantejat a l'inici, com per exemple: com es fa la música? tota la música és igual? què ens transmet la música?... Després vam endinsar-nos a descobrir la figura del músic, concretament l'ofici de cantautor, i vam posar-nos en contacte amb un d'ells, en Pep Puigdemont, via correu electrònic i videoconferència, per tal de convidar-lo a venir a l'escola. 

Quan el vam tenir amb nosaltres, vam fer-li una petita entrevista, vam decidir aprendre'ns cada curs una cançó seva, i fer una festa de cloenda del projecte amb els nostres familiars per tal de mostrar tots els aprenentatges que hem adquirit.

I això és el que hem fet avui! Els nens i nenes ens hem convertit en músics per un dia, tot cantant amb en Pep les cançons "El pingüí", "La lluna", i "La màgia de les cançons", i fent un fi de festa molt alegre tot ballant i divertint-nos amb les nostres famílies al pati de l'escola.


Podeu veure més fotos de la jornada a la Plataforma Alèxia de 
____________________________________________________________

Pep Puigdemont té a la vostra disposició una aplicació per a dispositius mòbils. La primera de l'animació infantil a Catalunya, que podeu descarregar gratuïtament seguint  aquests enllaços i  amb aquest codi QR.

   - Google (Google Play)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ionicframework.peppuigdemonapp145830

   - Apple (Apple Store):
https://itunes.apple.com/us/app/pep-puigdemont/id1022847194?l=ca&ls=1&mt=8


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada