21/4/16

NOTÍCIES BREUS DE P-5

Aquests dies previs a Sant Jordi han estat molt intensos pels grans de l’escola. Hem gaudit d’una setmana especial plena d’activitats divertides i molt enriquidores que hem conclòs amb la celebració escolar de la diada del nostre patró.

El dimarts al matí vam rebre la visita de la besàvia i la iaia de l’Anna. Una activitat programada dins el tema “Estimem la gent gran” que actualment estem treballant a l’hora de Valors. Durant una estona vam poder gaudir de la seva experiència com a àvies actives dedicades a la seva família  i els hi vam poder fer totes les preguntes que ens passaven pel cap.



Aquesta setmana a l’hora de “l’Hort de Can Xiqués” els alumnes han realitzat observació en directa, tot dibuixant les plantes i les verdures que neixen del nostre hort.  Ens hem convertit en artistes pintors a partir d’un tema molt nostre.




Des de fa unes setmanes gaudim d’un nou auxiliar de conversa en anglès: en Gabriel. És un gran conversador i a partir de l’expressió oral aprenem nou vocabulari i estructures gramaticals en llengua anglesa. L’espai de la biblioteca és el lloc ideal per fer de les nostres converses un nou aprenentatge.



Continuant amb el projecte iniciat d’emprenedoria, aquesta setmana hem anat a la llar d’infants “La nina de drap” a portar les joguines que vam recollir, arreglar, netejar i classificar per nens i nenes de 0-3 anys.
Les educadores i els infants van estar molt contents de rebre la nostra visita i tot el material que els hi vam portar. Va ser una estona molt agradable on petits i grans vam jugar, aprendre i vam cantar-los cançons que van escoltar embadalits. Ens va agradar tant que quan vam marxar ja                                                                             pensàvem quan hi podríem tornar

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada