17/6/16

UN COMIAT I UN INICI

Ja s’acosta l’estiu i el final de curs està molt a prop.  El pròxim setembre les portes de l’escola gran, el Cor de Maria, s’obriran per a donar la benvinguda als nens i nenes que ara fan P-5. Per això, aquests dies comencem a preparar-los pel canvi d’etapa. 
El dimarts dia 7 de juny tots junts vam anar a visitar la nova escola, però no va ser com moltes de les visites que hem fet al llarg del curs, sinó que va ser molt especial. Els nens i nenes de 1r van ser els amfitrions de la visita: ens van mostrar les seves aules, ens van deixar seure a la seva cadira i junts vam realitzar una activitat manual molt divertida (ajudant-nos en allò que no sabíem fer). Després van gaudir d’un esmorzar molt saludable a la granja del  centre, el seu futur menjador. I finalment, vam jugar lliurement al gran pati de la futura escola amb els nostres amics que ens esperen impacients el curs vinent.




























El passat dijous, una vegada finalitzat el súper festival, els nens i nenes de p-5 es van acomiadar de l’etapa fent una graduació. Totes les mestres que han participat de la seva formació durant aquests tres anys ens vam acomiadar de tots ells desitjant-los molta sort, i recordant-los que tindran les portes obertes de Maria Reina sempre que ens vulguin venir a visitar!






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada