7/10/16

COMPARTIM EXPERIÈNCIES!

Tal com us vam explicar, aquest dijous a la tarda vam començar els tallers d'Intel·ligències Múltiples. Un cop distribuits en grups de nens i nenes de diferents nivells (P4 i P5), vam poder descobrir diversos aprenentatges. Seguint un color, vam arribar als diferents espais, i un cop allà, el taller que ens esperava: "Sentim i descobrim", on a partir de la manipulació, tast, sensacions visuals, olors, etc, descobrim les potencialitats dels nostres cinc sentits; "Arquitectura constructiva", un taller que consisteix en fer volar la imaginació i deduïr construccions amb diversos suports i materials; i "Ulleres de colors", un espai dedicat a experimentar i  crear noves tonalitats, tot manipulant diferents eines. 

Aquesta activitat sorgeix a partir de les innovacions metodològiques que anem introduïnt a l'etapa d'infantil, dins el projecte "L'escola que somio".


"Sentim i descobrim"

"Arquitectura constructiva"

 
"Ulleres de colors"

Podreu visualitzar més fotos de l'activitat a partir de la setmana que ve a la plataforma Alèxia mitjançant el nom d'usuari i constrasenya.





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada