8/4/14

SEGON DIA DE LA SETMANA DELS OFICIS

Aquest matí, tal com estava programat a la cartellera, hem realitzat el taller d'escultura. Durant aquests dies el funcionament de les activitats variarà una mica respecte l'habitual, ja que treballarem en classes diferents i amb totes les mestres. Així doncs, ens hem agrupat per cursos i hem fet l'activitat en un ambient ben diferent. 

Per iniciar el taller, hem cantant la cançó dels oficis. A partir d'aquí, hem recordat la visita de la Rosa Serra i alguns dels consells que ens va donar. També hem visualitzat un power point amb escultures de tot tipus, algunes de les quals hem reconegut, ja que es troben dins la nostra ciutat. Amb tot això, ha arribat el moment de fer volar la imaginació i posar-nos a fer la nostra pròpia creació. Han sortit escultures ben diverses i originals! 





https://plus.google.com/photos/109766898505906714773/albums/5999865315194447521?banner=pwa
(En aquest enllaç podeu veure el procés que hem seguit per a fer les nostres escultures)

A la tarda, hem rebut la visita del nostre segon convidat, l'Enric Estarriola. Ens ha explicat alguns dels aspectes més importants de la professió de jardiner i ens ha ensenyat totes les eines i l'equipatge que utilitza. Hem descobert que es tracta d'un ofici ben complert!
A veure demà quin taller ens espera...


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada