9/4/14

TERCER DIA DE LA SETMANA DELS OFICIS

Avui ens ha tocat fer de jardiners. Tal com ens va explicar ahir l'Enric, una de les tasques d'aquest ofici, entre moltes d'altres, és plantar plantes i flors. I, de fet, d'això es tractava el taller d'avui: HEM PLANTAT LLAVORS DE GIRASOL!

Primer de tot, però, per posar-nos en context, hem visualitzat un vídeo que ens recordava la importància de cuidar les plantes i com ho hem de fer (com creixen, què necessiten...). Seguidament hem escoltat algunes cançons sobre les flors i la primavera per anar-nos ambientat i ens hem posat mans a l'obra. Hem preparat el test, l'hem decorat, l'hem omplert de terra i hi hem posat la llavor. Això ha set el primer pas, ja que ara caldrà que l'anem regant i el mantinguem en un lloc adient si volem veure créixer el nostre girasol.

Esperem veure'n algun ben aviat!


La convidada sorpresa d'aquesta tarda ha estat la Pilar Bonmatí. Ens ha explicat com es preparen alguns dels medicaments que trobem a les farmàcies. També ens ha portat herbes remeieres. Les hem pogut tocar i olorar i hem descobert les seves propietats curatives. Per finalitzar, ha elaborat un xarop màgic que ens ha deixat bocabadats. Com canviava de color!
Hem après que els medicaments ajuden a curar-nos, però sempre sense abusar-ne.  






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada